Οι αποστολές στην Ελλάδα γίνονται μέσω της υπηρεσίας μεταφορών «Γενική Ταχυδρομική». Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής της παραγγελίας σας το πακέτο θα αποσταλεί εντός (5) εργάσιμων ημερών. Θα λάβετε ένα email που θα δηλώνει ότι η παραγγελία σας έχει αποσταλεί. O εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι από μία (1) έως δύο (2) εργάσιμες μέρες για όλη την Ελλάδα μετά την ημερομηνία αποστολής. Για όλες τις υπόλοιπες χώρες ο χρόνος παράδοσης είναι από τρεις (3) έως πέντε (5) εργάσιμες μέρες μετά την ημερομηνία αποστολής. Σημειώστε ότι η τοποθεσία σας παίζει σημαντικό ρόλο όσον αφορά στην ημερομηνία παράδοσης.

To πάγιο κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι τεσσερισήμισι (4.5) ευρώ. Για παραγγελίες άνω των ογδόντα (80) ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Το πάγιο κόστος αποστολής για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι δέκα (10) ευρώ. Για παραγγελίες άνω των εκατό (100) ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Το πάγιο κόστος αποστολής για όλες τις υπόλοιπες χώρες είναι τριάντα (30) ευρώ.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 ώρα Ελλάδας, τις επεξεργαζόμαστε την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 14:00 ώρα Ελλάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτελούνται τη Δευτέρα.

Σας επισημαίνουμε ότι η διανομή του εμπορεύματος στη διεύθυνση εργασίας γίνεται στον τόπο και όχι σε πρόσωπο. Θεωρείται σημαντικό να υπάρχει κάποιο άτομο εμπιστοσύνης για να παραλάβει το προϊόν.

Οι αποστολές γίνονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός των επίσημων αργιών.

Back to Top