Καλωσήρθατε στην Impact!

Η Impact έχοντας μια 30ετή και πλέον δυναμική ανάπτυξη στην ελληνική αγορά, αποτελεί ένα καταξιωμένο brand στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και μόδας.

Ως μια καθαρά ελληνική επιχείρηση ενισχύουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα με όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Aπό τα πρώτα βήματα μας έως και σήμερα επιμένουμε να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε τα προιόντα μας εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Πηγή έμπνευσης και πυξίδα μας είναι οι ανάγκες και τα θέλω του σύγχρονου επαγγελματία αθλητή αλλά και όλων εκείνων που θέλουν να βάλουν την άσκηση και την άθληση στην καθημερινότητα τους. Τα τελευταία χρόνια, οι συλλογές μας έχουν εμπλουτιστεί με μοντέρνα καθημερινά κομμάτια, εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, συνδυάζοντας με έξυπνο τρόπο την άνεση και το στυλ. Φόρμες, φούτερ, ζακέτες, tshirts, leggings, crop tops, μπουστάκια με prints και έντονα χρώματα αποτελούν must have κομμάτια για κάθε εποχή, είτε πρόκειται για το γυμναστήριο ή τους δρόμους της πόλης.

Η Impact σήμερα, ακολουθώντας κάθε νέα εξέλιξη και καινοτομία στον χώρο είναι η πρώτη εγχώρια εταιρεία που παρουσιάζει στην αγορά ρουχισμό στίβου, από υψηλής απόδοσης πολυεστερικά υφάσματα με μικροίνες. Τα εξειδικευμένα, τελευταίας τεχνολογίας υφάσματα Dri-Fit παρέχουν στον αθλητή καλύτερη απαγωγή της υγρασίας που δημιουργείται κατά την άσκηση, με αποτέλεσμα τα ρούχα να στεγνώνουν γρήγορα και να παραμένουν ελαφριά, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Σε ένα ταξίδι σχεδόν τριών δεκαετιών οι προκλήσεις ήταν πολλές. Παραμένουμε πιστοί στους στόχους και τις αξίες μας, εργαζόμαστε σκληρά με πάθος και όρεξη για δημιουργία, ονειρευόμαστε και επενδύουμε στο μέλλον!

 

Let’s impact the future!

Back to Top