Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την επομένη της ημερομηνίας αγοράς του. Θα επιστραφεί ποσό ίσο με την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος. Δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξοδα αντικαταβολής και αποστολής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία. Δε θα δεχτούμε επιστροφές εάν τα προϊόντα είναι κατεστραμμένα ή λερωμένα. Οι αποζημιώσεις θα πιστωθούν σύμφωνα με την αρχική μέθοδο πληρωμής σας. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του προϊόντος προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Σε περίπτωση που χάσετε το ειδικό Έντυπο μπορείτε να το «κατεβάσετε» κάνοντας κλικ εδώ. Στο Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

1) Αλλαγή. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό, είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν την επιχείρηση.

2) Επιστροφή των χρημάτων σας στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε ή στο λογαριασμό Viva Wallet από τον οποίο έγινε η πληρωμή, εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

Impact Wearever
Μπιζανίου 16
Τ.Κ. 17456, Άλιμος
Τηλέφωνο: 210 9926112, 210 9926412

Όταν το προϊόν που μας επιστρέψατε φτάσει σε εμάς, σας αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail με το οποίο θα πληροφορηθείτε ότι έχουμε παραλάβει το συγκεκριμένο προϊόν. Εάν δεν σας έχει αποσταλεί ενημερωτικό e-mail μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που το προϊόν έφυγε από εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, που θα βρείτε αναρτημένη στο impact.com.gr, είτε μεσω email στο info@impact.com.gr, είτε τηλεφωνικά στο
210 9926112, 210 9926412.

Back to Top